23.4.2012

Päivä 1 – Esittele itsesi

Ihmisille yleensä, tai ainakin minulle, on yleisesti ottaen kauheen vaikeeta esitellä itsensä. Mitä kerron, mitä jätän kertomatta? Monesti kysyttäessä vastaus on aina: tällänen hullu ja seko tyttönen. Tai jotain muuta vastaavaa. Itsestään omn kauhean vaikea kertoa hyviä puolia tai jos osaisikin niin mitä voisi kertoa kuulostamatta leuhkalta? No, tässä viestissä yritän parhaani.

Kuva on keväältä 2011


 Joas alotetaan ensimmäiseksi ulkonäöllisistä seikoista. Mulla on luonnostaan ruskeet hiukset, melko vaaleat. En oikein tiedä oonko blondi vai brunette :D Vuosi sitten ne värjättiin melko tummiksi, mutta väri on jo haalennut. Hiukset yltää olkapäihin asti, mutta haaveena olisi ihan lyhyet hiukset! Jotkut kaverit on sitä vastaan, mutta kaikkeahan pitää kokeilla, eikö?
Mulla on aivan tummanruskeat silmät, joista oon ylpeä :) Pienenä tosin olin eri mieltä, silloin vihasin ruskeita silmiäni.
Pituus on jotain 165cm, vaikka haluisin olla ainakin 170, mutta tyytyväinen tähänkin.
Mun kaverin sanoin oon tyyliltäni tyttömäinen poikatyttö. Tykkään pukeutua vähän poikamaisesti, mutta en kuitenkaan liian suuriin vaatteisiin, vaan sellaisiin jossa on asennetta.
Mun kädet on kauheen poikamaiset, enkä tiedä ollako niistä ylpeä vai ei. Pureskelen aina mun kynnet, mikä osaltaan vaikuttaa asiaan... Siitä tavasta en todellakaan ole ylpeä!
Mutta hauska pikku yksityiskohta, mistä tykkään mun kasvoissa on pieni "kuoppa", joka on jäänyt arpena syylästä mun ylähuuleen kun olin pieni. Monet on kysynet onko mulla ollut joskus madonna koru! :D


Sitten luonteeseen. Itse pidän itseäni iloisena ja hauskana "riehujana", vaikka riippuukin aina porukasta. Jossain olen se huolehtiva "emokana", joissain porukoissa taas se, josta täytyy huolehtia :D
Asioita joista tykkään:
- Kauhuleffat/-kirjat
- Kinuski/toffee
- ilta/yö
- auringonlasku
- lukeminen
- kirjojen sivujen tuoksu
- kirjoittaminen
- valokuvaaminen
- lumilautailu

Harrastan lumilautailua aina talvisin, skeittausta kesäisin (skeittasin joskus aikoja sitten yhden kesän ja nyt elvytin sen taas), sanataidetta, tanssia (balettia ja nykytanssia), sekäteatteria, jossa olen jo toisessa projektissa mukana. Ensi-ilta oli viime lauantaina!


Sitten muutamia yleistietoja ja nippelitietoa. Nää olisi ehkä kannattanut kertoa alussa, mutta no jaa. Minäpä rikon rutiineja :D
oon tällä hetkellä 17-vuotias (-94). Mun lempiväri on violetti, mutta tykkään myös valkoisesta ja ruskeasta. Lempiruokaa on kaikkia äitin ja mummin tekemä, oikeestaan oon melko kaikkiruokainen. Ainoot asiat mitä todella inhoon on pinaattikeitto ja leipäkakku!

Ja sitten se joillekin vaikea, joillekin helppo asia: kerron hieman huonoja puoliani! Itse ehkä mun mielestä ärsyttävin piirre mussa on joskus näsäviisaus ja pilkunviilaus. Toiseks on se, että en ehkä välillä käyttäydy ikäni mukaisesti vaan saatan riehaantua, vaikka mun yksi kaverini sanoikin, että pitää mussa siitä etten istu hetkeekään paikoillani vaan oon koko ajan menossa, että se on kuulemma piristävää.
Toinen mistä olen erittäin tyytymätön on se, etten osaa kiittää, osoittaa kiitollisuutta tai rakkautta! En osaa sanoa toiselle rakastavani häntä, en osaa kiittää kunnolla esim kehuista tai ihanasta syntymäpäivälahjasta. En uskalla aloittaa halausta oma-aloitteisesti. Se on mulle vaan todella vaikeaa.
Eipä mulla muuta tule mieleen. Tässä vielä kuva mun wanhojen tansseista, jotka oli viime helmikuussa. Oli mukavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti