1.6.2012

Haaste

Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their "tagger" and post it on their blog.
Then, choose 11 new people to tag and link them in your post.
Create 11 new questions for the people you tag to answer.
Do not tag back to the person who has already tagged you.


Tälläinen haaste ropsahti Mursweinilta! Vastailen siis näihin anettuihin kysymyksiin ja keksin lopuksi itse uudet kysymysket :D Mutta mulla ei oo hajuakaan kuinka mä voin "tag people". Sori, en osaa sanoa suomeksi :D

1. Missä paikoissa olet matkustellut? Missä haluaisit vielä käydä?
Ekana tästä kysmyksestähän tulee mieleen ulkomaat. Oon ollut itse asiassa vaan kolmessa maassa Suomen lisäksi: Espanja, Kreikka ja Ruotsi. Kreikassa kaks kertaa :) Lisäks oon matkustellu ympäri Suomea. Mutta ehdottomasti haluaisin käydä USA:ssa, erityisesti Orlandossa, jossa on Harry Potter World. Sitten haluisin käydä ehkä Pariisissa, Disneylandissa sekä tietenkin Iso-Britanniassa!


Lapista vuonna -09


2. Mikä on lempipaikkasi kesällä?
Lempipaikka? Mää olen juuri todennut, että mun lempipaikka on mun oma sänky, vuodenajaasta riippumatta! On niin ihana vaan kellahtaa sinne vaikka raskaan päivän jälkeen. Lisäksi oma sänky on turvallisin paikka maailmassa, jossa on hyvä surra murheet ja iloita ilot. Kliseistä, mutta totta ja ehkä siksi juuri kliseistä, että se on niin totta :)
Mutta jos on pakko nimenomaan kesällä sanoa joku lempipaikka niin ehdottomasti järven ranta tai metsä. Ei mitään tiettyä metsää tai järveä, vaan mikä tahansa paikka, joka herättää mielikuvia ja tarinoita.

Kuusamosta -09

En muista mistä tämä on otettu, mutta tälläset metsät luo tunteen aina taianomaisuudesta ja mystisistä olennoista.

3. Mikä saa sinut hymyilemään?
Mut saa hymyilemään hauskat ja aidot ihmiset, etupäässä tietenkin pikkulapset, jotka ovat aitouden edelläkävijöitä :D Pikkulapset rakastaa pyytettömästi, ne luottaa ja on kavereita koko sydämestään! Varsinkin pienen lapsen hymy, ja etenkin jos juuri minä olen saanut sen hänen kasvoillee, saa hymyn munkin kasvoille! Kliseistä tämäkin tiedän ;)

Kaverini pikkusisko, kuvaustilanteessa ehkä nelivuotias, nyt jo 7-vuotias. On ollut mun elämässä kaikki 7 vuotta ja on mulle todella tärkeä!
4. Mitä on elämän tarkoitus?
Tähän ei ole varmaa vastausta, kuten kaikki varmaan tietävät ja tiedostavat. Jokaselle elämässä on se oma tarkoitus, mutta uskon, että pohjimmiltaan elämön tarkoitus on elää ja nauttia, selvitä vastoinkäymisistä. Eli siis elää itselleen sopiva ja hyvä elämä, juuri omanlainen!

5. Mikä on lempielokuvasi? Miksi?
Tästä mä en olekaan varma. Niitä on kauheen monta, mutta yksi kestosuosikki on The Client eli suomeksi Päämies. Pääosaa näyttelee Brad Renfro ja hän on todella hyvä näyttelijä! En tiedä miks tää mua niin kosketti, mutta ehkä siksi että tykkään toiminnasta :)

Kuva on täältä: http://www.moviegoods.com/movie_poster/the_client_1994.htm

6. Jos aiot lukea kesällä, mitä aiot lukea?
Voi ei! Mulla on hirveen pitkä lista kirjoja, joita mun täytys lukea! Ensimmäisenä listalla on tietenkin kirja, jonka sain joululahjaksi(hehe...): Stephen King - Kuvun alla. Uusin Kingin kirja! :) Toiseksi listalla on Nälkäpelit, koska näin ensimmäisen leffan ja ihastuin, joten pakko lukea alkuperäinen! Sitten täytyy tarttua Narnian tarinoihin!

Kuva on täältä: http://weheartit.com/entry/20335321
7. Missä haluaisit asua?
Tätä mä en ole sen pahemmin miettinyt, ainakaan näin Suomen kohdalta. Mutta ehdottomasti haluaisin lähteä ulkomaille. Iso-Britannia olisikin varmaan ensimmäinen kohde, sitten kiinnostaisi USA ja Espanja. Toivotaan, että joskus!

Kuva on täältä: http://weheartit.com/entry/25565034
8. Jos olisit pehmolelu, mikä pehmolelu olisit?
Voi jukra, onpa söpö kysymys! :3 En todellakaan tiedä, haluaisin varmaan olla joku perinteinen Nalle Nappisilmä. Oikein syvänruskeat suklaasilmät ja pörröinen, rusetti kaulassa!

From: http://weheartit.com/entry/29685174
9. Jos saisit olla päivän supersankari, niin millainen supersankari olisit? Mikä olisi sinun supervoimasi?
Jaa'a, tääkin on tosi vaikea kysymys. Varmaan myös joku perinteinen voima kuten röntgen-katse. Tietenkin osaisin lentää, sehän on jokaisen supersankarin vaatimus!

From: http://weheartit.com/entry/29153140
10. Jos saisit elää ihan millä luvulla/aikakaudella vain, millä eläisit? Ja missä tahansa paikassa, niin missä?
1980-luvulla! Jotenkin tosi "coolia" aikaa johtuen varmaan siitä, että Paluu Tulevaisuuteen -trilogia on yks mun lempi leffasarjoista! :) Ja paikka on melkein ihan sama, mutta varmaan Jenkeissä. 
11. Minkä kuvan olisit halunnut ottaa? / Missä kuvassa haluaisit olla?
Nyt en taida tajuta kysymystä? :D Haluaisin olla kuvassa, jossa on kaunis maisema ja joka luo tunnelmaa sekä herättää mielikuvia ja tarinoita kuvan taustalta :)

Mun kysymykset:
1. Millainen oli ensimmäinen paras kaverisi?
2. Kaunein paikka jossa olet käynyt?
3. Lempikirjasi, miksi?
4. Lempimusiikkiasi?
5. Miksi bloggaat?
6. Mikä tuo iloa elämääsi?
7. Tärkein ihminen elämässäsi?
8. Lempiajanvietettäsi?
9. Millainen olet luonteeltasi?
10. Jos saisit päivän ajan olla kuka vain, kuka olisit ja miksi?
11. Missä olet hyvä?

Haastan:

Hehe, joo sori, ei mulla todellakaan oo yhtätoista ihmistä haastaa! :D

1 kommentti:

  1. Voit vaan kirjottaa ne nimet ketkä haastat ja linkittää niitten nimiin niitten omat blogit ja sit käydä kommentoimassa niitten blogeihin, että haastoin sut. Niin ainakin ite tein :)

    VastaaPoista