28.2.2013

Päivä Himoksella




Pääsin yheks päiväks tuulettamaan onneksi päätäni "rankasta" ja "ahkerasta" lukemisestani Himokselle. Ukki oli menossa käymään omilla vanhemmillaan hieman kauempana ja heitti meidät ohimennessään Himokselle kuudeksi tunniksi, sillä emme sinne muuten olisi päässetkään, koska äiti ja iskä oli töissä. 


 Päivä alkoi aurinkoisesti eikä ollut onneksi kylmäkään, sillä ulkona oli +2 astetta. Mä en yleensä tykkää lasketella tollasessa, koska lumi on lössöä ja paakkuuntuu tyhmästi, mutta jostain syystä se ei nyt haitannut ja laskin melkeinpä paremmin kun pakkasilla! Lumi luisti tarpeeksi ja jotenkin se sitten varmaan piti paremmin sillä käännökset onnistui vaivattomammin. Tai sitten kaikki on kiinni mun pääkopasta.
                                                                      Sisko :)







 
                                                   Hiihtohississä. Mäkin tykkään mun ilmeestä :D

    Välipalalla. Saatiin tollaset ilmaisnäyte Milka-suklaat, siellä oli ilmeisesti joku mainoskampanja menossa. On pitkään jo pitänyt maistaa, mutta en oo halunnut, koska on siitä vähän ikäviä muistoja, mutta eipä siitä sen enempää. Hyvää oli kuitenkin! Annan arvosanaks 5/5 koska rakastan maitosuklaata♥
Leipä ei ollukaan sit niin hyvää. Se oli jotenkin outo ja helvetin kallis. 5 euroa leivästä!

 

Käytiin syömässä ja myös noi hampurilaisateriat oli hirveen kalliit, mutta mitä muutakaan vois odottaa. Suosittu hiihtokeskus ja hiihtoloma-aika. Otettiin lastenateriat, koska ne oli halvimmat. Ensin epäilin et tuunko edes täyteen, mut noi oli aika isot loppujen lopuks, enkä jaksanu kaikkia ranskalaisia. Mikä mun ruokahaluun on mennyt? :D Yleensä voisin syödä vaikka hevosen ja naapurin hevoset kaupan päälle!
Noh, siinä syönnin jälkeen kelikin sit vähän muuttu. Alkoi sataa VETTÄ! Onneksi oli lasit, sillä muuten en ois nähny eteeni ja laseihinkin olisi varmaan tarvinnut lasinpyyhkijät. Lumi lössöönty oikein mukavasti ja oli märkää ja päivän lopussa olikin takapuoli ja hanskat aivan läpimärät. Nukuin koko kaksituntisen automatkan kotiin ja nyt on jalat kipeet ja oon ihan poikki. En oo ikinä lasketellu noin paljon päivässä, oon korkeintaan ollu aina joku 3-4 tuntia ja nyt olin yhtäkkiä kuus tuntia!
Oli mulla mukavaa, kun pääsi pitkästä aikaa laskettelemaan sitten joulun jälkeen. Mun jalat tosin kipeyty, mutta sitä ne aina tekee ja voi johtua siitä, että on tosiaan ollut taas pitkä väli laskettelussa. Harmi, että se maksaa niin paljon, eikä oo hyviä rinteitäkääb lähellä, muuten olisin varmaan mäessä joka päivä. Mä rakastan laskettelua♥ Ainoo huono puoli laskettelussa on pienet lapset. Vaikka yleisesti niistä kovasti pidän ja tykkään leikkiö ja pelleillä niiden kanssa yli kaiken, niin mäessä ne on jotain niin rasittavia... Hirveintä ikäluokkaa on ehkä ne eka-tokaluokkalaiset. Ne laskee hirveää syöksylaskua, vaikka se on kiellettyä, ei katso ollenkaan MIHIN laskee, on edessä, kiukuttelee ja luulee omistavansa koko rinteen. Ja sitten vanhemmat ei edes viitsi puuttua asiaan. Kerran meinasin laskee yhden pikkukersan päällekin vahingossa. Ja sitten ne varhaisteini-ikäiset pojat. Ei huhhuh, mikä esityksen maku päällä joka ikisessä käänteessä. Hyppyreistä piti hypätä vaikka ei taito riitä ja tuolihississä piti roikkua yli kaiteiden. Menee kyllä hermo.
Mutta oli siä onneks mukaviakin ihmisiä. Moni jutteli tuolihississä aikansa kuluksi mukavia ja näin kolmen hengen tyttöporukan, noin ekaluokkaisia, laudoilla ja ne laksi ikäisekseen tosi hyvin!



                                                         Näin ihana keli oli lähdettäessä!

                                      Tässä vähän tarkempaa kuvaa mun laudasta ja lautatarroista :)

Kotiin tullessa meitä odottikin näin ihana maisema♥ Valitettavasti olin niin poikki etten jaksanu lähtee sitä järkkärillä kuvailemaan vaan napsasin äkkiä kännykällä. Mielestäni ihan hyvä kuitenkin! Toivottavasti tää postaus ei nyt ollu yliturha ja tylsä :D Yritän saada edes jonkinlaisia postauksia, jotta lukijoiden mielenkiinto pysyy yllä!
Toiveita postauksista saa toki esittää :)


Aurinkoista mieltä kaikille ja ensi kertaan! :)

4 kommenttia: