31.3.2013

Tähtikuvia

Innostuin tänään lähtemään keskelle metsää kuvaamaan tähtiä ja raahasin siskonkin mukaan vaikka raukka on vähän kipee. Meijän piti mennä ihan keskelle metsää ja ottaa valoks mukaan kännykässä oleva sovellus Flaslight, mutta juuri kun oltiin päästy hiihtoladulle ja parisataa metriä sitä eteenpäin, kännykästä loppui akku. Ei sitten viitsitty kauemmaksi lähteä joten otettiin siinä muutama ja mennään varmaan huomenna uudestaan jos jaksaa ja ehtii.
Otin siinä sitten muutaman kuvan ja ihmettelin miks niissä ei näkynyt tähtiä ollenkaan ja ne oli ihan rakeisia kun kuitenkin pihassa otetuista koeotoksista oli tullut hyviä. Kunnes tajusin tarkistaa linssinsuojuksen... Se oli jäänyt paikalleen ja tunsin oloni ihan helvetin tyhmäks :D
Tässä nyt kuitenkin muutama tähtikuva :) Meilläpäin on vähän tota valosaastetta, joten ei oo niin hyviä kun vois, mutta ei me onneks ihan keskustassakaan asuta, niin parempia ku vaikka siellä otetut olisi!
Ja tosiaan kun meillä ei sitä kameran jalkaa ole... Tai no meillä oli, mutta se meni rikki, joten pitäis hankkia uusi jossain vaiheessa.


Tää on siis koeotos meidän pihasta




Tää on pilalle mennyt kun kamera heilahti aika pahasti (kuten kuvasta näkyy), mutta onhan tää ihan siisti :D
Mulla oli kai jotain sanottavaa tähän loppuun, mutta en nyt muista mitä...
Kattelin muutenkin noita vanhoja kuvia ja tuli mieleeni, että haluaisitteko te esimerkiksi jotain "tyylini vuosien varrella"-postausta tai jotain muuta erikoispostausta? Ihan saa ehdotella, voin vaikka sitten toteutella niitä kun intoa riittää tai vaikka kun lukijamäärä tosta kasvaa niin jonkun kivan tasaluvun kunniaksi :D

2 kommenttia: