18.3.2014

Heippa vaan!

Otsikko on mitä kekseliäin. On ollut nyt vähän hiljasempaa hiihtokenkää kun oon ollut väsynyt ja laiska, enkä oo jaksanut tehdä postausta Emma-gaalasta, joka oli 7.3, vaikka piti. Voin sen tehdä kun jaksan muokata niitä kuvia :D 
Mutta, jotta ei tulisi aivan turha päivitys niin bongasin kivalta vaikuttavan haasteen Medeialta, joka haastoi kaikki halukaat ja minä todellakin olen!

Haasteen tarkoituksena on antaa lukijoiden seurata sinun elämääsi viidentoista päivän ajalta. Sinun tulee ottaa päivittäin kuva seuraavista aiheista:

AAMU - NAAMA - HIUKSET - RUOKA - TÄRKEINTÄ - PÄIVÄ - ILTA - PÄIVÄN KUVA

+ sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset.

Haaste alkaa seuraavana päivänä, joten tänään joudut vastaamaan rehellisesti kahteenkymmeneen kysymykseen.
1. Mikä on sinun horoskooppimerkkisi?
- Skorpioni

2. Osaatko valehdella?
- Osaan joo jos niikseen tulee, mut lähinnä sillälailla et jos joku esimerkiks kysyy jotain mihin en halua vastata rehellisesti niin osaan mielestäni suhteellisen uskottavasti valehtelemaan, mutta en jos täytyy mennä jollekin selittämään, että joo en tehnyt läksyjä koska lohikäärme poltti mun kirjat, koska sillon alkaa naurattaa :D

3. Pidätkö itseäsi luotettavana?
-  Joo

4. Miksi aloiti bloggaamisen?
-  Mä en ees muista kunnolla... Se oli kiehtonut mua jonkin aikaa ja sit päätin vaan ottaa härkää sarvista ja tehdä blogin ja nyt tää onkin vienyt mukanaan vaikka jossain vaiheessa meinasinkin jäädyttää koko blogin.
5. Oletko onnellinen?
- No riippuu miten onnellisuus määritellään :D Tällä hetkellä vähän stressi pukkaa joka puolelta päälle kun pitää suunnitella tulevaisuutta.
6. Kadutko jotain asiaa erittäin paljon?
- E kadu mitään, koska kaikki valinnat tekee musta juurikin tän ihmisen joka oon nyt, vaikka se kliseiseltä kuulostaakin! No okei, joitain asioita olisi voinut jättää sanomatta ja pieniä typeryyksiä tekemättä.
7. Raha vai rakkaus?
- Jos tällä hetkellä pitää rehellisesti vastata niin raha ! Koska oletan, että tässä tarkoitetaan sellaista parisuhde-rakkautta, johon mulla ei nyt ole kauheasti aikaa eikä voimia. Mutta perheen ja kavereiden rakkautta en vaihtaisi mistäään hinnasta!
8. Onni vai terveys?
-Terveys tuo tietyllä tavalla onnen, joten vastaan, että terveys.
9. Olet yksin, sinulla on kylmä. Otat puhelimen käteesi, kelle soittaisit sillä hetkellä?
- Ninalle, mun parhaalle kaverille ♥
10. Mikä on sinun hurjin unelmasi?
- Päästä matkaamaan mahdollisimman paljon ja käydä eri maissa! Ei nyt niinkään hurja, mut ainoo tän hetkinen unelma :)
11. Etsi netistä tämän päivän ennuste koskien horoskooppiasi.
- Tiistai 18.3 Astro.fi
Astrosää: Rakkauden energiat ovat tänään ja koko alkuviikon hulvattomassa vauhdissa. Nyt on uskallettava heittäytyä nautiskelemaan elämän riemuista heti kun niitä on tarjolla.
Skorpioni: Kaipaat tänään uusia tuulia elämääsi etkä ole valmis tyytymään tavanomaiseen rutiiniin. Kukaan muu kuin sinä itse, ei pysty helpottamaan olotilaasi. Ei pidä kuvitella, että uudet tuulet löytyvät aina yhteisistä tekemisistä tai edes kumppanin hyväksymistä tekijöistä. Jos sitä odotat, niin hukkaat elämäsi.
12. Kadehditko ihmisiä?
- En niin paljon enää, mutta eiköhän okainen siihen välillä syyllisty...

13. Millainen olisi unelmasinä?
- Hauska, sanavalmis, rento ja spontaani.
14. Kuvittele itsesi 10 vuotta eteenpäin. Missä olisit? Mitä tekisit?
-Kymmene vuotta eteenpäin niin oon melkein kolmekymmentä! Hui kamala, en pysty edes kuvitella. Toivon, että oon työssäkäyvä tasapainoinen ihminen, joka ei ole menettänyt lapsenmielisyyttää, eikä koskaan kasva todella aikuiseksi. Oon itsenäinen ja onnellinen ja mulla on muutama kappaletta tatuointeja ja kissa tai kissoja! Ja oon saanut matkustella paljon maailmaa.
15. Suurin ensi kesän suunnitelma?
- Ulkomaille kavereiden kanssa! Tosin saa nyt nähdä onnistuuko se rahan puolesta... Mutta toivottavasti päästään edes roadtripille!
16. Milloin viimeksi itkit?
- Eilen.
17. Miksi ihmiset seurustelevat, vaikka sanovat sen olevan hankalaa?
- Koska jokainen haluaa rakastaa ja olla rakkausden kohteena.
18. Seurusteleko sinä?
- En.
19. Haluatko mennä naimisiin?
- Saa nyt nähdä. Ei mulla ainakaan oo mikään kiire tai kauhea hinku tällä hetkellä naimsiin.
20. Mitä mieltä olet tästä haasteesta?
- Kuulostaa jännältä! Toivon, että jaksan suorittaa loppuun asti kun on tällainen päivittäinen juttu! :D Mutta en ota stressiä, teen silloin kun hyvältä tuntuu enkä rakenna itselleni huonoa omatuntoa silloin kun en jaksa tätä päivittäin tehdä.


Lisää vielä tähän loppuun viisi tärkeää kuvaa.

Valitettavasti kaikki kuvat on mun facebookista, koska en ole omalla koneella. Näin ollen myös anteeksi joidenkin kuvien laatu! Kuvat itsessään ei sinällään ole tärkeitä vaan tarinat niiden takana.


 Oon harrastanut tanssia melkein koko pienen ikäni (voiko noin sanoa vielä 19-vuotiaana?) ja se tulee pysymään mun muistoissa ja vere4ssä aina! Viime keväänä jouduin sen 11 vuoden jälkeen lopettamaan opiskelujen takia ja ikävä on!!


Wanhojen tanssi -päivä. Olin jotenkin skeptinen noiden suhteen ja pelkäsin, että ne epäonnistuu mutta hyvin meni ja hauskaa oli!


Tää kuva otettiin samana päivänä kun kävin ekan kerran leikkaan noin lyhyet hiukset ja uskalsin viimein alkaa olla oma itseni! Olin pitkään harkinnut hiusten eliminointia, enkä kadu!


Tää kuva on tärkeä sen takia, että tää tiivistää mun ja mun pikkusiskon syvimmän olemuksen aina sillon kun ollaan kahdestaan. Sisko on mulle tosi tärkeä ♥ Lisäks muistan sen tunteen mikä mulla oli tolloin, sillä oli mennyt parisen viikkoa vähän huonosti ja olin sitten saatu asiat selvitettyä, ja olin helpottunut niin tuli riehakas fiilis jouluyönä :D


Ja viimeiseksi mun ylioppilasjuhlat. Oon aina katsonut ylioppilaita tosi kunnitoittavasti ja sitten yhtäkkiä olin itse sellainen! Arvosanoista ei puhuta, sillä hne olisi voinut olla paremmat, mutta ainahan niitä voi vielä parantaa.

Haasta vähintään viisitoista bloggaajaa tekemään tämä haaste.
Oon laiska ja haastan itsekin vaan kaikki halukkaat :D


1 kommentti:

  1. Itekkin toteutin tämän kyseisen haasteen tässä joku aika sitten ja tää on kyllä kiva ! :D

    VastaaPoista