18.3.2015

Ensimmäinen revontulikuvani


Hän käänsi päänsä jäykästi ja hieman nykäyksittäin katsomaan minua. Sanoin hänen nimensä uudelleen hieman kärsimättömämmin. Hän katsoi minusta läpi silmät tyhjinä ihan kuin olisi nähnyt jotain mitä minä en pystynyt. Lumi satoi päällemme käsittämättömän pieninä hiutaleina laskeutuen päämme päälle kuin tomusokeri. Hänen jäiset ja kuivat huulensa olivat raollaan ja vapisivat hieman ennen kuin hän vastasi käheästi:
"Ne tulee."
"Mitkä tulee?" Kysyin ärtyneesti. 
En halunnut myöntää sitä itselleni mutta hänen yhtäkkiä muuttunut käytöksensä pelotti minua.Hän tuijotti minua vielä hetken hailakansinisillä silmillään.
"Revontulet!" Hän hihakaisi iloisesti ja osoitti päänsä yläpuolelle taivaalle, jossa leimusivat kirkkaimmat revontulet jotka ikinä olen nähnyt.Mä hetken tossa mietin, että kehtaanko ollenkaan julkaista tätä revontulikuvaa, koska rehellisesti, se on tosi shitty. Ensinnäkin sen takia, että olin keskellä kaupunkien valoja. Toiseksi sen takia, että se on epätarkka, enkä edes ymmärrä miksi koska nimenomaan tarkensin sen! Ja kolmanneksi, en ymmärrä mikä ongelma mun kameralla on tarkennuksessa aina noita tähtiä sun muista taivaan ilmiöitä kuvatessa. Noh paska kuva, mutta tulipahan julkastua, koska on kuitenkin mun ensimmäinen!
Niin ja siinä teille tarinantynkäkin, jonka vahingossa kirjoitin bussissa. Se tosin aluksi ei kertonut revontulista.1 kommentti:

  1. No mutta idea on ainakin hyvä! Tähtiin tarkentaminen on syvältä... :D

    VastaaPoista