8.6.2013

Intohimo ja Pitkänniemen vanha hautausmaa



Mun piti jo aikoja sitten tehdä postaus tosta "Intohimo"-ennkotehtävästä, joka piti tehdä yhteen yliopistoon, mutta en vaan oo jaksanut muokata kuvia. Nyt vihdoin jaksoin ja vaikka siitä on jo aikaa niin laitan niitä nyt tänne. Ei noita ihan hirveästi ole muokattu, vähän saturaatiota ja kontrastia :) Ja mallina toimi Heta taas, paita ja housut on molemmat mun :D




Siinäpä niitä muutama. Lisäksi tungen tähän samaan postaukseen meidän Pitkänniemen vanhan hautausmaan kuvat, sillä käytiin siellä pienellä kuvausretkellä Hetan kanssa eilen. Tonne on siis haudattu Pitkänniemen mielisairaalan potilaita joskus 1900-luvun alussa, joten sitä ei enää käytetä. Se on aika jännä paikka, varsinkin tälläselle kauhu-fanille, joka kehitti ties mitä kauhutarinoita päässään heti kun vaan portti narahti auki! 
Meinasin muuten paskoa housuuni, kun korjasin kameran asetuksia valmiina kuvailemaan siskoa, kun Heta yhtäkkiä kuiskaa, että "tuolta tulee joku!" ja sitten metsästä kömpi vanha mummo, joka katteli ympärilleen ja käveli sitten hautausmaan läpi, poistuen pimeyteen... Mistä tietää, vaikka olisimme nähneet Pitkänniemen vanhan potilaan palaamassa kuolinsijoilleen! No kauhutarinat sikseen ja nyt kuviin, näitä on aika paljon.















Yritin kiivetä puuhun ottamaan kuvia







Sit sieltä hautausmaan perältä lähti sellanen pieni polku ylöspäin, jota lähdettiin kulkemaan. Kaikki, jotka on lukenu Stephen Kingin kirjan Uinu, uinu lemmikkini, ymmärtää, miks olin ihan innoissani ja samaan aikaan kuitenkin vähän kauhuissani :D

Seurattiin polkua tollaselle jonkunlaiselle lenkkeiluradalle



Noista oli osa ikään kuin taidekuvia (noi, jossa on toi tumma hahmo) ja loput sitten poseeraus- ja fiilistelykuvia.
Sen jälkeen lähdettiin bussilla Tampereelle vähän kuluttamaan rahaa. Ostin kaks kivaa paitaa, joista en nyt jaksa laittaa kuvia, sori. Meidän piti käydä tulitikkutehtaallakin vähän napsimassa kuvia, mutta se meni aika myöhäseks, että kun päästiin sinne, niin siellä oli vähän hämärää porukkaa. Vaikka mä kyllä tiesinkin, että se on vähän hämärä paikka. Lisäksi alkoi sataa, joten lähdettiin suosiolla takasin keskustaan. Mennään ehkä sitten vähän isommalla porukalla uudestaan kavereiden kanssa.




Vessatauko
Lähdettiin kotiin vasta kello kymmenen bussilla, joten istuttiin tunti toimettomana Tampereen keskustassa kun kaikki R-kioskia myöten oli jo mennyt kiinni.
Ja tähän loppuun pakko kertoa, että mentiin kaverin kanssa tekemään sellanen sopimus, että käydään joka arki-aamu puolentunnin lenkillä heinäkuuhun asti ja se kumpi lusmuilee enemmän niin tarjoo toiselle seuraavalla baarireissulla :D
Lenkin lisäks oon päättäny alkaa tekeen myös vasta- ja selkälihaksia sekä punnerruksia! Aion kesäkuntoon - viimeistään syksyksi.

P.S Ärsyttää kun blogger on jostain syystä ikään kuin poistanu jotkut kännykällä otetut kuvat blogipostauksista, mutta korjaan sen joku muu päivä, nyt voisin lähteen nukkumaan, väsyttää niin perkeleesti.

6 kommenttia:

  1. Näitä kuvia ois voinu olla ehkä hitusen vähemmän, ens kerralla valkkaa parhaat! :-)

    ► my-imagination-world.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritin karsia niitä, mutta oon huono jättämään mitään pois :D On tää kuitenkin melko vähän niistä yli 400 kuvasta :D

      Poista
  2. tosi kivan olonen blogi ja mä oon lukenu sen uinu uinu lemmikkini kirjan ja nähny leffanki:D hyvä oli. Hyvia noi kuvat:) Kurkkaatko munki blogit? tai ainakin tuon ekan sillä se on ihan erinlainen blogi ku mitä kaikki muut yleensä on:)

    http://musicismylife1998.blogspot.fi/

    http://hashtagdontcare.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) Uinu, uinu lemmikkini on mahtava kirja!

      Poista
  3. aivan mahtava postaus! Lisää tämmösiä :3 -Jonna

    VastaaPoista