27.5.2013

"Sinä itse luot oman maailmasi"

By my friend.
Ootteko koskaan miettinyt, että mitä jos kaikki olemassaoleva on vaan mielikuvitusta? Että onkin joku skitsofrenia ja sit sais kuulla et on kuvitellu viimeiset kolme vuotta? Ois ihan hirveetä!

Joo, tollanen filosofinen alkukevennys, pientä pohdittavaa päivään. Viimepäivinä oon vaan lomaillut vaikka on viä pari kuviksen kurssia lukiota käytävänä. Mulla on nyt jotenkin tosi hyvä fiilis. Kesäloma ja ylppärit tulossa, viimeisiä näytelmäesityksiä viedään ja tanssireenit saatu kunnialla päätökseen. Eilen oli viimeinen näytös tanssikoululla mun elämässä. Tosi haikee fiilis kun yhdentoista vuoden yks elämänjakso on ohi. Se on ollu mun puoli elämää yli puolet mun elämästä. Muistoja on monista kevätjuhlista, Oulusta Moves-tanssitapahtumasta, Lions-klubin vuosipäiviltä sekä viime lauantain Pyörre-tanssitapahtumasta, jossa meidän ryhmä voitti 200e kannustuspalkinnon. Oli mahtavin päätös mun tanssijanuralle!
Tosin harkitsen vielä jos hiphopia ehtisin jatkaa, mutta kyllä toi mun ballerinan ura on ohi :) Ja tässä muutama hirvee kuva musta, että saatte nauraa :))

Joulukuu 2008, jazztanssi

Joulukuu 2008, steppitanssi

Toukokuu 2008, balettitanssi, siskon kaa :D

Ja tää on niin hirvee kuva, et melkein pyörryn :D Esitettiin (en muista vuotta) Prinsessa Ruusunen ja mä näyttelin alussa narria sekä Prinssiä! :D
 

Hyvän fiiliksen aiheuttaa myös onnistuneet ostokset kirpparilta! 
Vain 2e! :)
Sekä kengät 1e! :D

Hyvää kesänalkua kaikille! :)

1 kommentti:

  1. aivan mahtavia postaus ja tietty kuvatkin! :D
    sai hymyn huulille :)

    täs on ny tää uus blogi http://lesbolaaksontarinoita.blogspot.fi/

    VastaaPoista