2.12.2011

2.luukku!

Heipähei, tässäpä se toinen lupaamani luukku! Minulla ei nyt ole sen kummempaa sanottavaa, paitsi että kuva ei taaskaan ole minun vaan edelleenkin weheartitistä ;)

2. luukku

Maailman paras joulukalenteri

Kello oli vain juuri ja juuri aamun puolella kun talon ainoassa lastenhuoneessa syttyi valot, joka loi kapean valojuovan vastapäiseen seinään. Pienet jalat laskeutuivat vaalealle karvamatolle ja hipsivät huoneen toiseen päähän tammiselle lipastolle, jonka luona pienet, pyöreät lapsenkädet ojentuivat kohti lipaston päällä lepäävää joulunpunaista joulukalenteria. Vihreät silmät tarkastelivat hetken uutuudenkiiltävää kantta vaaleiden kiharoiden läpi, kunnes ne sitten bongasivat tuoreimman luukun kierosilmäisen opossumin päältä.
Näppärästi sormet aukaisivat luukun ja pujottivat suklaan pienelle kämmenelle.
Tyttö hipsi takaisin sänkyynsä ja puraisi neliskulmaisesta suklaasta palasen maiskuttaen sitä nautinnollisesti.
Samaan aikaan tämän nimenomaisen tytön äiti makasi samaisen käytävän varrella omassa huoneessaan aviomiehensä vieressä, mutta ei rauhallisesti, vaan pyörien levottomasti unettomuuttaan. Hänellä oli kova jano, joten hän päätti nousta sängystä ja mennä käytävän päässä olevaan vessaan hakemaan hieman kurkunkostuketta.
Äiti avasi huoneen oven ja oli kääntymässä vessaa kohti, mutta huomasi tyttärensä huoneen oven ali tulvivan valoa. Hän rypisti otsaansa ja käveli huoneen ovelle kuuntelemaan. Hän kuuli vaimeat askeleet ja sitten peiton kahinaa kun noustiin takaisin sänkyyn.
Hän avasi oven ja astui sisään.
Äiti ei yleensä odota näkevänsä mitään sellaista aikaisin aamuyöstä, mutta ei siinä tapauksessa voinut kuin nauraa.
Hänen tyttärensä istui sängyssä puoli-istuvassa asennossa mutustelemassa suklaataan ainakin puolet tuosta nimenomaisesta suklaasta suun ympärillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti